sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Terveiset Koh Lantalta!


Tulimme tänne perjantaina, matka lautalla oli aika hauska, ensin pelasin vähän DSi:tä ja katsoin ipodista Happy tree friendsejä. Sitten menimme äidin kanssa kannelle istumaan, heilutimme jalkoja laidan yli ja katselimme maisemia. Lantan satamassa, Saladanissa oli kamala ruuhka. Meitä oli yksi kuljettaja vastassa, se vei meidät bungalowillemme. Se on sellainen pieni mökki, jossa on ulkosuihku (Leo suihkussa tuossa alakuvassa), se on aika hauska.


Lantalla on tosi kuuma, paljon kuumempi kuin Krabilla. Äiti sanoi, että illallakin on yli 35 astetta. Meri vesi tuntuu siltä kuin menisi lämpimään kylpyyn. Meidän bungalowi on ihan rannalla, siellä on hauskaa leikkiä. Pienenä tein kerran hiekasta sellaisia öökkimöökkejä, kovia hiekkapalloja, ja nyt kokeilin tehdä niitä täällä. Rakensimme Leon kanssa vähän kuin lumilyhdyn öökkimöökeistä. (Öökkimöökkien rakennusohje: Ota märkää hiekkaa merenpohjasta. Heiluttele sitä vähän käsissä, että kaikki vesi tulee pois. Sitten pyörittele sitä kuivassa hiekassa ja nyt on valmis kova hiekkapallo, öökkimöökki. )Rannalla leikkimisen lisäksi olen uinut uima-altaassa, tehnyt läksyjä (terveisiä Tiialle ja luokkakavereille!) ja lukenut Harry Potteria. Kävimme yhtenä iltana Saladanissa, söimme sellaisessa meren päälle rakennetussa ravintolassa. Täällä on tosi hyvää ruokaa, minusta parasta on Tom Kha Gai ja paistettu riisi kanalla. Myös kevätrullat on tosi hyviä. Olemme äidin kanssa menossa kokkikurssille, ehkä opin sitten itse tekemään näitä.Saladanissa ostimme äidin kanssa minulle sellaiset jonglöörauskepit, devil stickit. Olen joskus sirkustreeneissä kokeillut niitä ja nyt olen harjoitellut lisää rannalla. Se on ihan superkivaa, olen oppinut jo aika hyvin. Joskus jotkut jäävät katsomaan temppujani ja muutamat ovat halunneet itse kokeilla.


Nyt pitää mennä rakentamaan linnaa, aiomme tänään tehdä jättilinnan tuohon rannalle. Iltapäivällä lähdemme kiertelemään saarta ja tutkimaan paikkoja, huomenna suuntaamme Koh Mookille sukeltamaan luolaan ja snorklaamaan parille muulle saarelle.

Aurinkoa,
Luukas

3 kommenttia:

 1. Hei Luukas! Ihanalta kuulostaa ja näyttää teidän reissu. Olen kyllä vähän kade kun täällä on alkanut lumi sulamaan ja lisäksi mulla on kamala flunssa ja joudun silti olemaan töissä. Aurinkoiset kuvat ovat kyllä hienoja. Terkkuja äidille, isille ja Leolle!

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän jännältä kuulostaa ja näytti tuo ulkosuihku. Ihana!
  Mukavia seikkailuja teidän perheelle sinne Thaimaahan! Kateellinen olen minäkin, täällä nimittäin kamalan harmaata ja sataa räntää, melkein vettä. Aurinkoa kaivataan tännekin.
  Mia (äitisi työkaveri)

  VastaaPoista
 3. Terveisiä täältä vesisateesta...olisimpa siellä, monestakin syystä <3
  t.Satu

  VastaaPoista