lauantai 6. maaliskuuta 2010

Gekko selässä kotimatkalle


Viimeisiä hetkiä Thaimaassa viedään. Eilen tein kaikkea kivaa, koska oli viimeinen kokonainen päivä Lantalla. Aamulla juoksin rannalla lenkin ennen aamupalaa, sitten uin altaassa, luin riippumatossa kirjaa, bodysurffasin aalloissa ja kävin thaihieronnassa. Kaikki oli kivaa, toivottavasti pääsen pian uudelleen tekemään näitä asioita.Illalla ruuan jälkeen kävin ottamassa tatuoinnin. En sentään oikeaa, vaan sellaisen hennatatuoinnin. Menin äidin kanssa sellaiseen liikkeeseen ja yksi mies teki minulle ison gekon selkään (ensin en osannut päättää, minne kuvan ottaisin, mutta sitten Leo ehdotti selkää). Sen tekeminen kutitti vähän, mutta minun silti piti olla ihan paikoillaan. Kun tatuointi oli valmis, minun piti istua vielä melkein tunti kuivattamassa sitä ja vielä bungalowissakin sitä piti kuivatella, melkein kaksi tuntia. Sitten se pestiin ja siitä karisi ylimääräiset värit pois. Pääsin nukkumaan vasta puolen yön aikaan, mutta oli sen arvoista.


Tänään lähdimme sitten aamulla pitkälle kotimatkalle, ensin autolla ja kahdella lautalla Krabin lentokentälle, sitten sieltä lennettiin Bangkokiin ja nyt odotamme lentoa Hong Kongiin. Meillä oli kamala nälkä, joten päädyimme jättihampurilaisille Burger Kingiin.

Kohta jatkamme matkaa Hong Kongiin, siellä vietämme yön ja sitten lennämme Helsinkiin. Vaikka matka on ollut tosi kiva, on myös kivaa päästä kotiin, sillä on jo ikävä kavereita. Aionkin soittaa heti jonkun leikkimään mun kanssa. Ja maanantaina kouluun, hauska nähdä luokkakavereita.

kotimatkaterveisin,

Luukas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti